Despre noi / istoric

Laurentiu Guran si trupa ASHA – trupa de coveruri pentru evenimente private si corporate, formatii nunta, band petrecere

Componenta actuala :

Laurentiu Guran – voce
Dan Ionescu – chitara
Serban-Ionut Georgescu – chitara bass
Andrei Ilie – tobe
Dan Stesco (Polymoog) – clape

Backing vocals:
Teodora Morosanu

[dropcap]T[/dropcap]rupa ASHA s-a infiintat in ianuarie 2003 sub numele de SAGA. ASHA s-a definitivat insa un an mai tarziu, in aprilie.
In 2005, trupa lanseaza primul (si unicul pana acum) album: ASHA … incepe la casa de discuri Media Pro Music.
Participa la Selectia Nationala pentru Cerbul de Aur in 2005.
Tot din acelasi an, trupa incepe cantarile in cluburile din Bucuresti si tara. Incet, incet, trupa se axeaza pe cantarile in cluburi, devenind o trupa de coveruri si canta in peste 800 de concerte.

De-a lungul timpului, trupa a cantat in GermaniaUcraina si Bulgaria.

În anul 2006, cantǎ la Kiev în cadrul manifestǎrilor dedicate Zilei Naționale a României  iar în 2007 este prima trupă care cântă în incinta Reichstag-ului german .

În anul 2008, trupa este invitată să deschidă concertul lui Paul Gilbert (Mr. Big) de la București, precum și pe cel al legendarei trupe Scorpions de la Craiova.
[toggle title=”Citeste mai mult”]
De-a lungul timpului trupa fost pe rand rezidenta a celor mai cunoscute cluburi de muzica live din Bucuresti: Music Club (2005-2006), Coyote Cafe (2006), Becker Brau Live Music (2007-2009) si Tribute (2009-2010).
Dupa expirarea contractului de exclusivitate cu clubul TRIBUTE, trupa schimba strategia, pastrand o prezenta constanta, o semi-rezidenta in toate cluburile in care s-a consacrat (TributeCoyoteSpiceMusic ClubJukebox Venue) dar accepta si contracte din partea altor locatii.

În februrie 2011, componența trupei se schimbă, alǎturi de Laurențiu Guran – vin in formație Daniel Bouroșu la chitară, Ionuț Deliu la bass si Fernando Drǎgǎnici la tobe. Ceva mai târziu, locul lui Daniel Bouroșu la chitară este luat de Dan Ionescu, iar locul lui Fernando este luat de Ovidiu Condrea, inlocuit mai tarziu de Andrei Ilie.
In 2013 in trupa soseste Dan Stesco Polymoog, fostul clapar al trupelor Compact, Leo Iorga & Pacifica, etc.
Ultimul sosit in trupa este Serban-Ionut Georgescu la chitara bass – care ii ia locul lui Ionut Deliu.

Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati la: +40752221200 sau la contact[at]trupaasha.ro.
De asemenea puteti sa ne folositi si prin intermediul formularului de pe pagina de contact.
[/toggle]

[tabs]

[tab title=”Laurentiu Guran”]
[dropcap]”D[/dropcap]upa ce am vazut prima oara concertul Queen – Live at Wembley ’86, pe cand eram prin clasa a 6-a, am spus: eu asta vreau sa fac in viata!”

De atunci si-a innebunit toti vecinii, prietenii, profesorii… Desi pasionat de stiintele exacte, absolvind pe rand Liceul de Informatica iar apoi Facultatea de Constructii, a urmat in paralel Scoala Populara de Arta – clasa de pian si a cantat de-a lungul anilor in diverse formule, indeplinindu-si astfel visul.

Oriunde, oricand, pe scena se transforma intr-o sursa inepuizabila de energie, contagioasa in randul publicului.

Mai multe cu si despre el gasiti pe blogul lui: www.laurentiu-guran.ro
[/tab]

[tab title=”Ionut-Serban Georgescu”]
[dropcap]I[/dropcap]n curs de actualizare.
[/tab]
[tab title=”Dan Ionescu”]
[dropcap]A[/dropcap] terminat Facultatea de Jurnalism si stiintele comunicarii. A mai cantat si colaborat cu : Arena Divertis Mall( Antena1) , Serviciul Roman de Comedie ( Pro Tv), Cross si Tony Thomas Poptamas, Madalina Manole, Mozart Rocks, Redblonde, Marca Inregistrata, Raza. In prezent are o trupa de metal Aria….din care castiga foarte multi bani :)))

[/tab]
[tab title=”Andrei Ilie”]
[dropcap]A[/dropcap]ndrei a început studiul muzicii la 6 ani, primul său instrument fiind pianul. La 3 ani mai târziu, tatăl său îi prezintă, pe o casetă video mai veche, concertul “Exit… Stage Left” al trupei Rush. Energia, creativitatea şi tehnicitatea lui Neil Peart, bateristul trupei Rush, îl impresionează profund pe Andrei şi, ca atare, se reorientează definitiv spre tobe.

Deşi are o pregătire în general tehnică, fiind absolvent al Facultăţii de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică din cadrul A.S.E – specializarea Informatică Economică, Andrei a menţinut permanent un strâns contact cu muzica şi a colaborat în numeroase formule rock, alături de instrumentişti cunoscuţi ai scenei româneşti. Realizările sale sunt legate, în cea mai mare parte, de proiectul rock-simfonic “Mozart Rocks”, din care face parte din 2007 şi cu care a concertat pe scene renumite ale ţării şi în străinătate.

Îi surprinde pe mulţi cu faptul că trupa lui preferată este… Europe! Are o fire energică şi optimistă şi speră să stea cât mai mult timp în locul unde se simte cel mai bine – pe scenă, la tobe!

[/tab]
[tab title=”Backing vocals”]
[dropcap]L[/dropcap]uiza (care abia a implinit frumoasa varsta de 18 ani☺))) si-a materializat pasiunea pentru muzica in 2009, cand a inceput sa cante ca backing vocalist in trupa Crossroads. A continuat periplul cantand si muzica ambientala, acompaniata de pian. In prezent este si solista trupei Yelllow.

[/tab]
[/tabs]

Comments

Leave a Reply

Ver peliculas online