Video Archives - Trupa ASHA - Trupa de coveruri evenimente corporate, nunta, botez

Laurentiu Guran si trupa ASHA : Video

Late Night Sessions – Have I Told You Lately

Comunicat de presa

Trupa ASHA lanseaza prima piesa din cadrul conceptului “Late Night Sessions”.Pentru acest prim clip baietii au ales o piesa romantica compusa de Van Morrison in 1989 si facuta celebra prin interpretarea lui Rod Stewart in 1993-Have I Told You Lately fiind una dintre piesele favorite ale lui Laurentiu Guran, solistul trupei, care marturiseste ca aceasta melodie ii reaminteste de iubirile din liceu.

Daca va place, nu ezitati sa dati SHARE si sa va abonati la canalul oficial de pe Youtube:

YouTube Preview Image

“Late Night Sessions” reprezinta un cadou pentru fanii trupei si le ofera posibilitatea de a se bucura de melodiile interpretate de ASHA la o calitate superioara,intr-un ambient familiar.Motiv pentru care locatia a fost special aleasa (Music Club Bucuresti reprezinta prima scena pe care trupa a cantat pentru prima data cover-uri).

Trupa ASHA are o experienta de aproximativ 10 ani,timp in care a sustinut peste 1000 de concerte printre care se numara recitalul din deschiderea concertului lui Paul Gilbert(Bucuresti) si deschiderea concertului legendarei trupe Scorpions(Craiova).De asemenea, bifeaza o performanta notabila fiind prima formatie romaneasca ce avea sa cânte în incinta Reichstag-ului german.De-a lungul timpului au sustinut concerte in tari ca Germania, Ucraina si Bulgaria.Asadar acest concept reprezinta pasul firesc in evolutia ASHA.

Inregistrarile au fost facute cu aparatura de inalt nivel, rezultatul fiind vizibil in calitatea exceptionala a clipului(Full HD).De asemenea, audio overdubbing-ul, mixajul, masteringul si montajul video au fost realizate integral in studiourile ASHA.
Clipul mai poate fi urmarit si pe www.mow.ro,www.musicnights.ro,concerte-romania.ro,devoratormonden.ro

Video – ASHA – Live @ Jukebox Venue

Dragi prieteni, iata prima filmare in noua componenta. Cu trupa live in Jukebox Venue. Cu aceasta emotiile primei aparitii publice au trecut!
YouTube Preview Image
Si daca v-a placut sambata trecuta sau daca nu ati apucat inca sa ne vedeti in noua formula, sambata asta aveti din nou ocazia. Ne desfasuram cu toate fortele pe scena la Jukebox Venue incepand cu ora 23.

From Afise, posted by Trupa Asha on 6/09/2010 (Showing 1 of 27 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


ASHA – New video

Dragilor,aceasta este noua componenta a trupei ASHA.
Sambata ne puteti vedea in noua formula in club Jukebox.
Pana atunci, iata cateva imagini de la repetitiile noastre.
YouTube Preview Image

ASHA – You shook me all night long (AC DC)

YouTube Preview Image

Facebook

Ver peliculas online