petrecere corporate Archives - Trupa ASHA - Trupa de coveruri evenimente corporate, nunta, botez

Laurentiu Guran si trupa ASHA : petrecere corporate

Album foto – concert Laurentiu Guran & ASHA @ Bamboo Ballroom

Album foto de vineri seara – la corporate party-ul Schneider Electric (Bamboo Ballroom). O petrecere corporate reusita cu ingredientul potrivit: concert Laurentiu Guran si trupa ASHA.
Le multumim celor de la Schneider pentru invitatie. Ne bucuram ca muzica live este in continuare apreciata si ca ati ales o trupa de coveruri cu experienta.

Site oficial: Laurentiu Guran
Pagina faceboook: Laurentiu Guran Official

concert Laurentiu Guran & ASHA - petrecere corporate

Ce spun altii despre noi – Mihai Turcu – Managing Partner – Kinesis

Pentru cine cauta o trupa de cover-uri, e greu de ales – piata e plina…

“Pentru cine cauta o trupa de cover-uri, e greu de ales – piata e plina…
Pentru cine vrea sa transforme un eveniment intr-o experienta pentru invitati, solutia e ASHA – stiu sa “citeasca” publicul si sa-i tina toata noaptea in picioare!”

Mihai Turcu, Managing Partner Kinesis

Ce spun altii despre noi – Azi – Corina Mihai, Owner Yes Events

“Ai nevoie de o doza de nebunie sa canti live “Bed of roses”, sa nu fii Bon Jovi si sa iti iasa foarte bine. Se pare ca baietii de la Asha au mai mult decat o doza dar este bine impachetata cu talent si profesionalism. stiam, in proportie de 90%, ca succesul este garantat La fiecare eveniment la care am reusit sa ii aducem pe scena pe acesti minunati baieti, munca noastra a fost ceva mai simpla pentru ca stiam, in proportie de 90%, ca succesul este garantat.” Corina MIhai, Owner Yes Events

“Este o adevarata placere sa faci loc in programul unui eveniment unei trupe care canta cu atat de mult suflet unele din cele mai fredonate melodii, Sunt acel “ceva” ce aduce energia pozitiva pe care o simti, o traiesti si o iei cu tine acasa. de la Gary Moore la Creedance Clearwater Revival, de la Queen la ZZ Top. Dincolo de talentul lor, se simte placerea de a canta pe scena, in fata oamenilor. Sunt acel “ceva” ce aduce energia pozitiva pe care o simti, o traiesti si o iei cu tine acasa. Le multumim baietilor de la Asha pentru colaborarea de pana acum si asteptam cu drag alte si alte evenimente cu ei pe scena”. Echipa Yes Events
.

Live in Music Club – 29.09.2012

Iata ca a venit momentul sa cantam din nou in clubul in care am inceput acum aproape 10 ani. Cum este prima cantare din aceasta toamna acolo, avem un motiv in plus sa cantam si sa ne bucuram.
Va asteptam cu drag!

Live in Music Club - 29.09.2012
ASHA – Live in Music Club – 29 septembrie 2012 – ora 23
Str. Baratiei 31
Rezervari: 0720 887115
Intrare: 15 lei (un shot de Red Stag inclus)

Parteneri media: urban.ro,inOras.ro,musicnights

Facebook

Ver peliculas online