Laurentiu Guran si trupa ASHA Archives - Trupa ASHA - Trupa de coveruri evenimente corporate, nunta, botez

Laurentiu Guran si trupa ASHA : Laurentiu Guran si trupa ASHA

Laurentiu Guran si trupa ASHA (cover band) la Piatra Neamt

Vinerea trecuta am fost la Piatra Neamt. Albumul foto de acolo il gasiti mai jos – multumim celor de la The Library Bar pentru invitatie dar mai ales oamenilor frumosi care au fost prezenti acolo!
Ca de obicei este o adevarata placere sa sustinem un concert live la Piatra Neamt. Oamenii sunt primitori si deschisi si se bucura cu adevarat sa primeasca un cover band, o trupa axata pe petrecere si voie buna. Astfel incat … noaptea a fost furtunoasa!

Laurentiu Guran si trupa - un cover band la Piatra Neamt

Vrei o trupa petrecere care sa-ti cante un repertoriu de coveruri din anii 60 pana astazi? Alege Laurentiu Guran si trupa ASHA – cover band.

Site-ul oficial Laurentiu Guran
Pagina de facebook Laurentiu Guran Official
Pagina de facebook Trupa ASHA

Multumim pentru sustinere: Orasulpiatraneamt.ro – Concert Laurentiu Guran si ASHA

Album foto – concert Laurentiu Guran & ASHA @ Bamboo Ballroom

Album foto de vineri seara – la corporate party-ul Schneider Electric (Bamboo Ballroom). O petrecere corporate reusita cu ingredientul potrivit: concert Laurentiu Guran si trupa ASHA.
Le multumim celor de la Schneider pentru invitatie. Ne bucuram ca muzica live este in continuare apreciata si ca ati ales o trupa de coveruri cu experienta.

Site oficial: Laurentiu Guran
Pagina faceboook: Laurentiu Guran Official

concert Laurentiu Guran & ASHA - petrecere corporate

Laurentiu Guran si trupa ASHA. Comunicat

Bucuresti, 1 octombrie 2013.
In numele meu si al colegilor mei din trupa ASHA, imi cer scuze pentru neplacerile cauzate unora dintre voi de avalansa de mesaje din ultima vreme pe unele canale de comunicare de catre unul dintre fostii nostri colegi. Va voi raspunde personal fiecaruia dintre voi, dar voi lasa justitia sa isi spuna, la momentul oportun, cuvantul.

Mesajul pe care vreau sa il transmit este urmatorul: acum cateva luni in trupa noastra s-a produs o schimbare, claparul nostru fiind inlocuit cu altul. Este un lucru ce se intampla frecvent intr-o trupa muzicala – din Romania sau din lume. Din acel moment activam sub numele Laurentiu Guran si trupa ASHA si ne onoram cu succes toate obligatiile contractuale in continuare iar cei care au apucat sa ne asculte au putut afirma ca nivelul calitativ al trupei a crescut.

Pe cei care nu au apucat sa ne vada in aceasta perioada, ii invitam cu drag la urmatoarele noastre concerte, programul il gasiti updatat permanent pe site-urile www.trupaasha.ro si Laurentiu-Guran.ro, de asemenea si pe paginile oficiale de facebook.

In incheiere va asigur ca nimeni niciodata nu imi va lua bucuria de a ma urca pe scena, de a zambi si de a incerca sa va ofer o clipa de bucurie. Atunci cand sunt pe scena sunt pentru voi si sper ca stiti si simtiti asta.

Va multumesc si va iubesc.

Cu sinceritate,
Laurentiu Guran si trupa ASHA

Laurentiu Guran si trupa ASHA

Facebook

Ver peliculas online