cover band Bucuresti Archives - Trupa ASHA - Trupa de coveruri evenimente corporate, nunta, botez

Laurentiu Guran si trupa ASHA : cover band Bucuresti

Late Night Sessions – Have I Told You Lately

Comunicat de presa

Trupa ASHA lanseaza prima piesa din cadrul conceptului “Late Night Sessions”.Pentru acest prim clip baietii au ales o piesa romantica compusa de Van Morrison in 1989 si facuta celebra prin interpretarea lui Rod Stewart in 1993-Have I Told You Lately fiind una dintre piesele favorite ale lui Laurentiu Guran, solistul trupei, care marturiseste ca aceasta melodie ii reaminteste de iubirile din liceu.

Daca va place, nu ezitati sa dati SHARE si sa va abonati la canalul oficial de pe Youtube:

YouTube Preview Image

“Late Night Sessions” reprezinta un cadou pentru fanii trupei si le ofera posibilitatea de a se bucura de melodiile interpretate de ASHA la o calitate superioara,intr-un ambient familiar.Motiv pentru care locatia a fost special aleasa (Music Club Bucuresti reprezinta prima scena pe care trupa a cantat pentru prima data cover-uri).

Trupa ASHA are o experienta de aproximativ 10 ani,timp in care a sustinut peste 1000 de concerte printre care se numara recitalul din deschiderea concertului lui Paul Gilbert(Bucuresti) si deschiderea concertului legendarei trupe Scorpions(Craiova).De asemenea, bifeaza o performanta notabila fiind prima formatie romaneasca ce avea sa cânte în incinta Reichstag-ului german.De-a lungul timpului au sustinut concerte in tari ca Germania, Ucraina si Bulgaria.Asadar acest concept reprezinta pasul firesc in evolutia ASHA.

Inregistrarile au fost facute cu aparatura de inalt nivel, rezultatul fiind vizibil in calitatea exceptionala a clipului(Full HD).De asemenea, audio overdubbing-ul, mixajul, masteringul si montajul video au fost realizate integral in studiourile ASHA.
Clipul mai poate fi urmarit si pe www.mow.ro,www.musicnights.ro,concerte-romania.ro,devoratormonden.ro

“LIVE for LIFE” – concert umanitar – 25.04.2012

In aceasta seara incepand cu ora 21:00 va invitam in Club TRIBUTE sa-l ajutam pe Raducu, un baietel de numai doi anisori bolnav de cancer care are nevoie de o sansa la viata! Intreaga poveste a micutului o puteti citi aici. N-ai cum sa ramai indiferent la o asemenea poveste, de aceea credem ca impreuna contribuim la salvarea vietii lui Raducu!
Salvand un copil, salvam in fapt LUMEA!

“www.facebook.com/trupaASHA”

From Afise, posted by on 2/20/2012 (Showing 1 of 34 items)

Generated by Facebook Photo FetcherIn cluburi si la concerte mergem aproape seara de seara si platim un bilet de intrare ca sa ne distram, sa ascultam muzica sau sa dansam dar in aceasta seara putem ajuta un copil care are nevoie sa creasca, sa se dezvolte si sa cunoasca bucuriile vietii asa cum fiecare din noi le-am cunoscut pana acum si o vom mai face in continuare.

Alaturi de noi, pe scena, ii veti mai auzi pe baietii de la Trupa VUNK, Alexandra Craescu si Daniel Max Dragomir alaturi de trupa sa, Smashed Mosquito (amandoi fosti concurenti la Vocea Romaniei).

“LIVE for LIFE” starts at 21:00.
Pret bilet = 30 lei
Rezervari: 0772 TRIBUTE
0728 742 883

ASHA – LIVE @ TRIBUTE – 21.04.2012

Hristos a Inviat!

Toata lumea a mancat bine si s-a relaxat de Pasti?
Ei bine, sambata, 21 aprilie, incepand cu ora 11pm va invitam in Tribute sa dansam pana ne rupem flecurile (in cazul doamnelor) sau pana ametim de atata dat din cap (in cazul domnilor).

“www.facebook.com/trupaASHA”

From Afise, posted by on 2/20/2012 (Showing 1 of 34 items)

Generated by Facebook Photo FetcherVa asteptam cu mare drag sa eliminam toxinele si sa ne distram pana dimineata!!!
Party people, pregatiti-va ca venim 😉
Do not miss!!!

Info&Rezervari: 072 TRIBUTE
0728 742 883
Pret bilet: 30 lei

Album foto: Spice Club – 7.04.2012

ASHA ne-am distrat sambata, 7 aprilie in SPICE Club Bucuresti!
Enjoy tag yourself here.

“Trupa ASHA – LIVE @ SPICE Club – 7.04.2012
https://www.trupaasha.ro/
http://www.facebook.com/trupaASHA
ALDEA IONUT Photography”

From ASHA – LIVE @ SPICE Club – 7.04.2012, posted by on 4/09/2012 (Showing 14 of 179 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


Whole album here.

Facebook

Ver peliculas online