centrul vechi Archives - Trupa ASHA - Trupa de coveruri evenimente corporate, nunta, botez

Laurentiu Guran si trupa ASHA : centrul vechi

Concert Laurentiu Guran & ASHA @ The TUBE

Un nou local de muzica live s-a deschis in Centrul Vechi. Se cheama The Tube si sambata seara, la o saptamana de la inaugurare ne urcam pe scena ce arata spectaculos. Va asteptam cu mic cu mare.
Rezervari se fac la 0751 045047.
The Tube. Lipscani 30-34 (la subsolul noului H&M)
Laurentiu Guran si trupa ASHA

ASHA in strada – RELOADED

Pentru ca am mai facut-o. Pentru ca ne-a placut. Pentru ca am promis ca o mai facem.
Ne intoarcem in strada! Sambata, aceeasi ora, acelasi loc. Ora 19, la intersectia strazii Lipscani cu Smardan (exact in spatele BNR).
Si daca e aceeasi ora si aceeasi locatie – vom folosi aceeasi reteta. Voi ne ajutati sa dam de veste pe Facebook si Twitter. Si tot voi veniti cu aparatele foto si camerele de filmat.
Deal?

Cantare in strada

Lumeeee lumeeee! Se lasa cu cantareeee! In mijlocul strazii, in Centrul Vechi.
Totul a pornit de la o idee simpla si lucrurile s-au legat repede! Azi (vineri) la ora 19, la intersectia strazii Lipscani cu Smardan (exact in spatele BNR) tehnicienii nostri au primit dispozitie sa monteze in liniste niste scule pentru a face o surpriza trecatorilor.
Voi aveti privilegiul sa aflati in avans, dar va dati seama ce fata or sa faca atatia oameni cand s-or trezi cu muzica live asa din senin in plina strada? Cateva piese! 4, 5 … cate ne-or lasa sa cantam … stim noi cine … 😉
Am rezolvat si cu generatorul de curent … deci putem face galagieeeee. Voi veniti cu aparate foto, telefoane, camere ca sa imortalizam momentul.
O distributie rapida pe Facebook si Twitter ne-ar ajuta. Si daca aveti ceva pile, poate aranjati sa ne ajute si vremea!

Facebook

Ver peliculas online