Laurentiu Guran si trupa ASHA. Comunicat

Bucuresti, 1 octombrie 2013.
In numele meu si al colegilor mei din trupa ASHA, imi cer scuze pentru neplacerile cauzate unora dintre voi de avalansa de mesaje din ultima vreme pe unele canale de comunicare de catre unul dintre fostii nostri colegi. Va voi raspunde personal fiecaruia dintre voi, dar voi lasa justitia sa isi spuna, la momentul oportun, cuvantul.

Mesajul pe care vreau sa il transmit este urmatorul: acum cateva luni in trupa noastra s-a produs o schimbare, claparul nostru fiind inlocuit cu altul. Este un lucru ce se intampla frecvent intr-o trupa muzicala – din Romania sau din lume. Din acel moment activam sub numele Laurentiu Guran si trupa ASHA si ne onoram cu succes toate obligatiile contractuale in continuare iar cei care au apucat sa ne asculte au putut afirma ca nivelul calitativ al trupei a crescut.

Pe cei care nu au apucat sa ne vada in aceasta perioada, ii invitam cu drag la urmatoarele noastre concerte, programul il gasiti updatat permanent pe site-urile www.trupaasha.ro si Laurentiu-Guran.ro, de asemenea si pe paginile oficiale de facebook.

In incheiere va asigur ca nimeni niciodata nu imi va lua bucuria de a ma urca pe scena, de a zambi si de a incerca sa va ofer o clipa de bucurie. Atunci cand sunt pe scena sunt pentru voi si sper ca stiti si simtiti asta.

Va multumesc si va iubesc.

Cu sinceritate,
Laurentiu Guran si trupa ASHA

Laurentiu Guran si trupa ASHA

Comments

One response to “Laurentiu Guran si trupa ASHA. Comunicat”

  1. […] Un nou local de muzica live s-a deschis in Centrul Vechi. Se cheama The Tube si sambata seara, la o saptamana de la inaugurare ne urcam pe scena ce arata spectaculos. Va asteptam cu mic cu mare. Rezervari se fac la 0751 045047. The Tube. Lipscani 30-34 (la subsolul noului H&M) Laurentiu Guran si trupa ASHA […]

Leave a Reply

Ver peliculas online