Late Night Sessions – Have I Told You Lately

Comunicat de presa

Trupa ASHA lanseaza prima piesa din cadrul conceptului “Late Night Sessions”.Pentru acest prim clip baietii au ales o piesa romantica compusa de Van Morrison in 1989 si facuta celebra prin interpretarea lui Rod Stewart in 1993-Have I Told You Lately fiind una dintre piesele favorite ale lui Laurentiu Guran, solistul trupei, care marturiseste ca aceasta melodie ii reaminteste de iubirile din liceu.

Daca va place, nu ezitati sa dati SHARE si sa va abonati la canalul oficial de pe Youtube:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=48Uxl7Z-hxA[/youtube]

“Late Night Sessions” reprezinta un cadou pentru fanii trupei si le ofera posibilitatea de a se bucura de melodiile interpretate de ASHA la o calitate superioara,intr-un ambient familiar.Motiv pentru care locatia a fost special aleasa (Music Club Bucuresti reprezinta prima scena pe care trupa a cantat pentru prima data cover-uri).

Trupa ASHA are o experienta de aproximativ 10 ani,timp in care a sustinut peste 1000 de concerte printre care se numara recitalul din deschiderea concertului lui Paul Gilbert(Bucuresti) si deschiderea concertului legendarei trupe Scorpions(Craiova).De asemenea, bifeaza o performanta notabila fiind prima formatie romaneasca ce avea sa cânte în incinta Reichstag-ului german.De-a lungul timpului au sustinut concerte in tari ca Germania, Ucraina si Bulgaria.Asadar acest concept reprezinta pasul firesc in evolutia ASHA.

Inregistrarile au fost facute cu aparatura de inalt nivel, rezultatul fiind vizibil in calitatea exceptionala a clipului(Full HD).De asemenea, audio overdubbing-ul, mixajul, masteringul si montajul video au fost realizate integral in studiourile ASHA.
Clipul mai poate fi urmarit si pe www.mow.ro,www.musicnights.ro,concerte-romania.ro,devoratormonden.ro

Comments

One response to “Late Night Sessions – Have I Told You Lately”

  1. […] prieteni, iata ca dupa trei saptamani de la publicarea clipului “Have I Told You Lately“, cel de-al doilea clip din seria Late Night Sessions este gata! Este vorba de melodia […]

Leave a Reply

Ver peliculas online